ondernemers

Speelgoedmarkt bij Scouting Haaren


Scouting Haaren organiseert een kindermarkt waar kinderen hun speelgoed verkopen! Komt u ook snuffelen of er iets leuks tussen zit?

Rommelmarkt (bron: fragment uit film HOS)

Zondag 22 oktober van 10.30 tot 12.30 uur kunt u snuffelen tussen het aangeboden speelgoed bij het scoutinggebouw, Leypad 4 in Haaren. De entree bedraagt € 0,50 per kind, € 1,00 per volwassene. De organisatie is in handen van Welpen-Shanti groep Scouting St. Joris Haaren.

Er wordt voornamelijk kinderspeelgoed verkocht, maar er zullen ook andere spullen zoals verkleedkleding, zwemspullen en fietsen te vinden zijn in de kraampjes. De verkopers zijn allemaal kinderen uit Haaren die zelf hun kraampje bemannen om zo een zakcentje te verdienen. Alle spullen zijn geprijsd en er kan niet onderhandeld worden.

De entree-opbrengst gaat naar de Welpen-shanti groep. Dit zijn meisjes van 7 tot 11 jaar die elke week naar de scouting komen om leuke activiteiten te doen en in de zomervakantie op kamp gaan. Hiervan kunnen nieuwe materialen aangekocht worden of organiseert de leiding een leuk dagje uit.