ondernemers

Moergestel herdenkt bevrijding 40-45


Moergestel Herdenkt 22 oktober om 13.00 uur de bevrijding uit de oorlog van 40-45.

De Clan Lamont Pipe Band

Programma
13.00 uur samenkomst in Den Boogaard.
13.15 uur kranslegging bij het monument van Gen. Maj. C.M. Barber.
14.30 uur Den Boogaard met presentatie door SIGNI zoekhonden en muziek van BUUT VRIJ.

Deze 79ste herdenking zal begeleid worden door de Clan Lamont Pipe Band. Bij het monument is een kranslegging, met een woord door de voorzitter van de stichting Herdenking Oorlog en Bevrijding Moergestel, en een toespraak door Burgemeester Hans Janssen. Door aanwezigen zal samen met veteranen en Zanggroep Inspiration een lied worden gezongen en er is een bijdrage door leerlingen van De Bienekebolders. Bij het leggen van de kransen helpen leden van scouting Sint Jan.

BUUT VRIJ met van links naar rechts: Linda, zang; Peter, baritonsax; Dirk, gitaar; Marieke altsaxofoon en Stephan, drums en percussie.

Na afloop kan in Den Boogaard, onder het genot van een kopje koffie of thee, nagepraat worden en ontvangen de aanwezigen informatie van Signi zoekhonden en genieten de aanwezigen van de muziek van “Buut Vrij” om het bevrijdingsgevoel levendig te houden in deze roerige tijden. De Stichting Signi is een non-profit organisatie die ten doel heeft om vermiste personen -levend of overleden- op te sporen met behulp van zoekhonden en bestaat uit een professioneel team van 50 vrijwilligers, sinds 2004 in Nederland en het buitenland. Informatie is te vinden op www.zoekhonden.com. BUUT VRIJ uit Moergestel bestaat uit vijf enthousiaste muzikanten.