uitgelicht

Snertmiddag voor senioren in Westend Oisterwijk


Zondag 12 november van 13.00 tot 16.00 uur organiseert Stichting Ontmoetingscentrum De Coppele weer een gezellige snertmiddag voor alle senioren die op 1 januari 2023 66 jaar of ouder zijn en wonen in de wijk Oisterwijk West en Heukelom.

Seniorenmiddag in De Coppele (Foto: Joris van der Pijll).

Tijdens deze middag kunt u genieten van elkaars gezelschap en van koffie / thee / erwtensoep / roggebrood met zult / roggebrood met spek / een gezellig muziekje door Peter Bisselink / drankjes. Omdat ook voor deze organisatie alles veel duurder is geworden vragen zij van u een kleine eigen bijdrage van € 3,00 per persoon. Op vertoon van uw toegangskaart ontvangt u bij de ingang van de zaal twee consumptiemunten.

Aanmelden
Mocht het vervoer naar De Coppele problemen opleveren, dan kunt u dit bij de aanmelding doorgeven. Vanwege een beperkt aantal vrijwilligers worden de kaarten niet bezorgd; deze kunt u (laten) ophalen in De Coppele op maandag 30 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur en woensdag 1 november tussen 10.00 en 12.00 uur. Er zijn 100 kaarten; vol is vol!

Voor eventuele vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Frans van Iersel 06 – 28 73 15 76 of Mieke Verhoeven 06 – 23 31 44 87.