ondernemers

Ook HOCO MB4 is Herfstkampioen


Hockey is een teamsport en het mooie daarvan bewijst team MB4 maar weer eens. Dit hechte team heeft geleerd dat ze dit spel als team moeten spelen en dat ze zonder elkaar geen resultaten kunnen behalen, zij gaan voor het team.

Het team van Hoco MB4


De afgelopen jaren heeft dit team echt leren hockeyen en daar maakt het nu gebruik van. Met drie ouder-coaches, een trainer die ook nog eens bij alle wedstrijden aanwezig is en een trouwe groep ouders langs de lijn, prijst dit team zich rijk met zoveel toegewijde support. De wedstrijd van afgelopen zaterdag was een ware thriller tegen Were Di, maar HOCO won met 1-0 en was daarmee herfstkampioen binnen de poule. Na de herfstvakantie gaat dit leuke team de uitdaging aan in de derde klasse. Veel plezier en succes gewenst dames!

Dat de winst niet altijd groots en meeslepend hoeft te zijn, bewijzen zowel de teams van Dames1 en Heren1. De dames zijn gepromoveerd naar een hogere klasse en de heren hebben geknokt om in hun poule te kunnen blijven, wat uiteindelijk is gelukt. Ook dit is het resultaat van teambuilding, samenspel en uiteraard onderlinge lol. De wedstrijden zullen extra spannend zijn na de herfstvakantie, zet hem op teams!