uitgelicht

Nemelaer Haaren speelt gelijk tegen Unitas 30


Wederom een 0-0 in uitwedstrijd voor Nemelaer, nu bij Unitas’30

Nemelaer Haaren tegen Unitas’30

Zowel in Echt als in Etten-Leur vielen geen doelpunten in de uitwedstrijden van Nemelaer. Verdedigend een knappe prestatie en in de 2e helft had Nemelaer een paar goede mogelijkheden, echter o.a. paal en lat stonden in de weg.

Op de ranglijst had Nemelaer 1 punt meer dan de thuisploeg. Op het veld leken beide teams aardig aan elkaar gewaagd. De thuisploeg probeerde van alles maar wist geen grote kansen te creëren. Chouiter zag een zelf gecreëerde mogelijk vanuit een moeilijke hoek voor het doel langs verdwijnen. In de tweede helft komt Nemelaer iets sterker voor de dag. Bij een leep balletje van Giel vd Ven heeft doelman de Regt de hulp van de lat nodig. Iets later produceert Geert met neef Giel vd Ven een goede combinatie en ziet Geert zijn schot via de doelman en de paal terug het veld in komen. In een slijtage slag richting het einde wordt veel strijd geleverd en blijft het spannend tot het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Marijn Pijnenburg, die een hectische middag heeft ervaren.

Zaterdag komt Achilles Veen op bezoek bij Nemelaer. Voor Nemelaer de eerste competitiewedstrijd op zaterdag tegen de zaterdagclub uit Veen.