ondernemers

Man in Oisterwijk aangehouden na mishandeling


De politie laat weten dat een 24-jarige man uit Tilburger zondagavond in een woning in Oisterwijk een agent in het gezicht heeft geslagen en in diens been gebeten. Een andere diender werd door hem in het gezicht gespuugd. Hij werd daarop als verdachte van poging tot zware mishandeling en belediging aangehouden.

Politie (Foto ter illustratie)

De politiemensen waren ter plaatse gegaan na een melding van een conflict. De politie kreeg zondag een melding vanuit een woning dat de zoon van de bewoners tegen hun zin binnen was gekomen en niet weg wilde gaan. De 24-jarige man is een bekende van de politie. Hij lag inmiddels op een bed in een kamer op de eerste verdieping.

Terwijl de agenten daar het gesprek met hem aangingen om hem te bewegen de woning te verlaten, sloeg hij uit het niets een van hen in het gezicht waardoor diens bril afviel en neus begon te bloeden. Er ontstond een worsteling waarbij hij diezelfde agent ook nog in diens rechterkuit beet. De andere diender werd door de verdachte in het gezicht gespuugd. Uiteindelijk werd hij overmeesterd en naar het cellencomplex gebracht.