uitpunt

High tea voor alle mantelzorgers uit Oisterwijk, Haaren en Moergestel


Op 10 november is weer de landelijke Dag van de Mantelzorg en steken we mantelzorgers een hart onder de riem. Mantelzorgers zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Vaak vinden ze deze zorg vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient waardering. Op de Dag van de Mantelzorg laat heel Nederland dat weten.

De sfeer zat er goed in!

Ben jij ook een van deze mantelzorgers uit Oisterwijk, Haaren of Moergestel?  Speciaal voor jullie organiseren we dit jaar weer op 3 middagen een high tea waar je met elkaar in gesprek kan gaan en even kan ontspannen. Er even helemaal uit zijn en de boel de boel te laten.Deze middagen zijn gepland op de volgende momenten:

  • Donderdag 9 november in de Tiliander in Oisterwijk
  • Vrijdag 10 november in Den Domp in Haaren
  • Zaterdag 11 november in Den Boogaard in Moergestel

De middagen beginnen om 14.00 uur en zijn om 16.00 uur afgelopen. De deelname is gratis.

Voor mantelzorgers die geen vervoer hebben om naar een van deze middagen te komen, hebben we vrijwilligers die je van huis kunnen ophalen en later weer thuisbrengen.

De high tea is speciaal bedoeld voor jou als mantelzorger en niet voor degene waar je voor zorgt. Kan degene waar je voor zorgt deze middag niet alleen thuisblijven? We denken graag met je mee in oplossingen, zodat jij ook kunt deelnemen aan een van deze middagen.

Heb je je nog niet aangemeld voor een van deze middagen? Doe dat dan nog snel voor uiterlijk 31 oktober. Je kunt je aanmelden via het mailadres mantelzorgoisterwijk@contourdetwern.nl.  Geef dan aan op welke datum je wilt komen en wat je telefoonnummer is. Of je kunt je telefonisch aanmelden via het nummer 06-233 70 623.

Heb je een vervoersvraag of iemand nodig die bij je thuis op deze middag kan bijspringen? Geef dit dan ook aan bij je aanmelding.

 

DTZ logo low