uitgelicht

Herfstkampioenen bij HOCO Oisterwijk


Soms lijkt het alsof HOCO altijd al van die mooie watervelden heeft gehad. We raken snel gewend aan onze nieuwe velden en dat kan ook bijna niet anders met zoveel trainingen en wedstrijden, waardoor de velden al lekker zijn ingespeeld.

De heerlijke nazomer zorgde ook dit weekend weer voor extra sfeer en veel toeschouwers op HOCO. Met de laatste wedstrijden voor de herfstvakantie, zit het eerste deel van het hockeyseizoen er alweer op. De balansen zijn opgemaakt en de herfstkampioenen (zie onder) hebben weer een klein feestje gevierd. Het blijft altijd spannend, zo’n competitie en leuk om de teams zo fanatiek bezig te zien.

Wat ook het vermelden waard is, Guusje Moes, onze gast bij de opening van de velden, heeft een fantastische mijlpaal bereikt. Zij is geselecteerd om namens Nederland (Jong Oranje Dames) uit de komen op het WK in Chili. Hoewel deze plek dik verdiend is en Guusje hier heel hard voor heeft gewerkt, is HOCO stiekem ook trots omdat ze bij onze club haar hockey carrière is gestart. Guusje, wij volgen jou en wensen jou heel veel succes!!

Meiden onder de 16 werden Herfstkampioen.

Jongens onder de 18 werden Herfstkampioen.

Dames 5 werden Herfstkampioen.

Dames 3 werden Herfstkampioen.

Dames 1 werden Herfstkampioen.