Care Inn

Film The Whale in Tiliander Oisterwijk


Het verhaal draait om Charlie die vrede probeert te sluiten met zijn verleden en zijn relatie en met zijn tienerdochter Ellie, gespeeld door Samantha Morton.

Film The Whale in Tiliander Oisterwijk.

Charlie heeft zijn familie jaren geleden verlaten vanwege zijn homoseksualiteit, maar nu wil hij een band herstellen met Ellie voordat het te laat is. Het vormt een ontroerende en complexe verhaallijn die een diepgaand verhaal creëren.

De kracht van “The Whale” ligt in het uitstekende acteerwerk van Brendan Fraser en de emotionele diepgang van het verhaal. De film verkent de psychologische en emotionele strijd van Charlie, die zichzelf letterlijk opsluit wat hem fysiek en emotioneel martelt. The Whale is bekroond met twee oscars waaronder beste acteur en hoofdrol.

The Whale is te zien in Tiliander op donderdag 2 November om 20:00 uur. Entree bedraagt € 7,50. Kaarten zijn te bestellen via Tiliander.com of door te bellen naar 013 207 3333.

Klik en bestel!