uitpunt

De Cromvoirtse ontvangt Groene Pluim van Oisterwijkse wethouder


Het in Oisterwijk gevestigde metaalbedrijf De Cromvoirtse ontvangt de Groene Pluim.

De Cromvoirtse

Het bedrijf levert metaal op maat in bouwpakketten, zoals RVS-onderdelen voor grote bakkerijmachines, of de ombouw voor auto’s en maaiboten. Het bedrijf wil de wereld beter achterlaten voor de volgende generatie. Bij investeringen of ontwikkelingen komt het thema duurzaamheid dan ook altijd aan de orde. Zo heeft De Cromvoirtse volgens het gemeentelijke persbericht een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om energiebesparing, het efficiënt inzetten van (rest)materialen en kennisdeling.

Voor de Gemeente Oisterwijk een goede reden om dit bedrijf eens in het zonnetje te zetten. Eric Logister, wethouder bij Gemeente Oisterwijk, reikt op vrijdag 6 oktober een Groene Pluim uit aan De Cromvoirtse. De Groene Pluim is een erkenning voor organisaties die duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De Groene Pluim die op 6 oktober 2023 wordt uitgereikt, is de eerste voor de Gemeente Oisterwijk, maar al de 60e in totaal. Dat toont aan dat steeds meer bedrijven Duurzaam Ondernemen omarmen; het netwerk groeit waarbij steeds meer duurzame inspiratie wordt gedeeld. Op www.degroenepluim.nl leest u meer over deze erkenning, die inmiddels door zo’n 30 gemeentes door heel Nederland wordt uitgereikt.