uitgelicht

Alzheimer Café Oisterwijk over het belang van voeding bij dementie


De volgende Alzheimer Café bijeenkomst staat gepland op dinsdag 17 oktober.

Het thema van deze bijeenkomst is het belang van voeding bij dementie. Gastspreker is Maria Bok, diëtist binnen de huisartsenpraktijk Van Dijk. Maria zal vertellen over het belang van goede voeding en hoe voeding kan bijdragen aan verhoging van de levenskwaliteit van de ouder wordende mens. Aan bod zal ook komen welke problemen er kunnen ontstaan bij mensen met dementie ten aanzien van voeding en hoe hiermee kan worden omgegaan.

Kom luisteren en meepraten bij het Alzheimercafé

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden, vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen wat de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die de aanwezigen elkaar geven is van zeer grote waarde, en de aanwezigen gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis.

Inloop vanaf 19.30 uur. Duur programma van 20.00 – 22.00 uur. Locatie De Coppele, Prunusstraat 69, Oisterwijk. Aanmelden is niet nodig.

 Meer over dementievriendelijk Oisterwijk

DTZ logo low