Care Inn

Speelgoed en rommelmarkt in Moergestel


De speelgoed-, kinderkleding- en rommelmarkt van Scouting Moergestel is op zondag 22 oktober van 10.00 tot 13.00 uur.

Hopelijk dat ene mooie vaasje op de kop tikken.

Zondag 22 oktober organiseert Scouting St. Jan Moergestel voor de 17e keer de vertrouwde speelgoed-, kinderkleding en rommelmarkt. De markt is volledig overdekt, in verenigingsgebouw Den Donk aan de Bosstraat in Moergestel. Een gezellige markt op een mooie en goed bereikbare plek, met veel bezoekers en een breed aanbod van speelgoed, kinderkleding en allerlei andere verrassende spullen.

Er is ruim gelegenheid om tweedehands speelgoed, kinderkleding of andere nog goed bruikbare spullen te verkopen. Je kunt daarvoor een tafel huren (€ 10 per stuk, ca 2 m2) of een eigen kledingrek gebruiken (€ 5). Je kunt je hiervoor makkelijk en snel aanmelden via het mailadres rommelmarkt.scouting@gmail.com met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en het aantal tafels en/of kledingrekken.

Heb je nog goed bruikbare spullen waar je wel vanaf wilt maar die je niet zelf wilt verkopen? Laat het even weten via rommelmarkt.scouting@gmail.com of 06-34539706. De vrijwilligers komen de spullen dan gratis bij u ophalen. U kunt ze ook zelf afgeven bij het scoutinggebouw op zaterdagmiddag 21 oktober tussen 13 en 15 uur.