ondernemers

Spannende halloweentocht in wijk Westend


28 oktober is er een spannenden Halloweentocht door ’t Westend.

Halloween Westend

Spannend!!

Versier je huis en meld je voor 25 oktober aan via halloween-westend@hotmail.com. Je adres komt dan op de route die de kinderen op 28 oktober van 18.30 tot 21.00 uur kunnen gaan lopen. In Ontmoetingscentrum De Coppele zijn die avond ook spannende dingen voor de kinderen georganiseerd.

Durf jij langs te komen en mee te doen met het moordspel? Of heb je zelfs het lef om beneden in de kelder door de spooktocht te lopen? Er zullen ook spelletjes zijn, drinken en wat te snoepen en natuurlijk kun je jezelf laten schminken.

Voor de kleinere kinderen is de spooktocht open van 18.00 tot 19.00 uur. Voor de grotere kinderen is de spooktocht open van 19.30 tot 21.30 uur. Schat zelf in wat je kind aan kan; na 19.30 uur zullen er in de spooktocht ook zombies rondlopen!