Care Inn

Nemelaer Haaren verliest van Halsteren


Een uur waren de teams aardig tegen elkaar opgewassen waarin Nemelaer de beste kansen had gehad. Kort voor het einde wist de thuisploeg toch de overwinning over de streep te trekken.

Halsteren-Nemelaer

In Halsteren creëerde Nemelaer in het begin een paar dotten van kansen. Joeri Vugts knalt uit een vrije kans over het doel, na een assist van neef Pieter Vugts. Iets later heeft Jasper van Venrooij van dichtbij de bal voor het intikken na een goede inzet van Joeri en na een kwartier komt Pieter vrij voor de doelman na een mooie actie van youngster Sander vd Wiel en Joeri. Doelman Mike Giannotta toont zijn klasse. Een minuut later is het onverwacht wel raak. Jeroen Beerendonk zag doelman Luca van Overveld ver voor zijn doel staan en lepelde de bal vanaf 20 meter met precisie onder de lat, 1-0(20). De gastheer werd nog een paar momenten dreigend echter Nemelaer laat zich niet uit het veld slaan. Door een schitterende aanval wordt de gelijkmaker geforceerd. Pieter speelt zich knap vrij op het middenveld en lepelt de bal op het hoofd van Luuk Vermeer in het strafschopgebied. Luuk legt de bal panklaar voor Joeri die onhoudbaar binnen knalt vanaf 12 mtr. 1-1(40).
Ook na de pauze blijven beide teams aan elkaar gewaagd. Na een uur lijkt Halsteren iets sterker zonder echt grote kansen te creëren. De wedstrijd lijkt op een gelijkspel af te stevenen totdat Benschop van afstand kan schieten. De bal wordt niet optimaal verwerkt en invaller de Leeuw tikt van dichtbij de rebound binnen. 2-1(84). Nemelaer zet nog even aan, creëert mogelijkheden maar in de slotfase krijgt het de genadeslag. Met een mooie hakbal biedt De Leeuw invaller Salah-Eddine Jaddi een niet te missen kans te bieden, 3-1 (93). Nemelaer heeft zich wederom aardig weten te manifesteren in de 4e divisie echter weet zich in Halsteren niet te belonen.

a.s, zondag komt promovendus en het goed gestarte Wittenhorst op bezoek in Haaren.