Care Inn

Nederlandstalige film Ongeletterd in maand van de basisvaardigheden


De maand september is de maand van de basisvaardigheden. Gedurende deze themamaand besteedt de Bibliotheek samen met het Taalhuis extra aandacht aan de basisvaardigheden lezen, schrijven, rekenen en computergebruik. Een van de activiteiten tijdens deze maand is de film ‘Ongeletterd’.

Kom samen kijken naar de film ‘Ongeletterd’

De film gaat over een vrouw die moeite heeft met lezen en schrijven. Maar ze laat het er niet bij zitten. Ze gaat naar school om het beter te leren. Hierdoor krijgt ze meer zelfvertrouwen en heeft ze minder stress. Ze is klaar voor een nieuwe toekomst.

Als je moeite hebt met de basisvaardigheden lezen, schrijven, rekenen en/of computergebruik dan is dat heel lastig. Veel mensen schamen zich om het toe te geven waardoor ze het proberen te verbloemen. Dat kost heel veel energie en is niet nodig. Bij het Taalhuis en de Bibliotheek zijn er namelijk eenvoudige trainingen om beter te worden in die vaardigheden.

Ben je iemand die moeite heeft met basisvaardigheden? Kom dan naar deze film. De film is Nederlands gesproken. Ken jij iemand die moeite heeft met basisvaardigheden? Wijs deze persoon dan op deze film of kom samen. Natuurlijk ben je ook welkom als je gewoon geïnteresseerd bent in de film.

19 september
19.30-20.30 uur
de Bibliotheek Oisterwijk
Gratis
Aanmelden is niet nodig