uitpunt

Het clubhuis is een plek waar iedereen zich thuis voelt


Met ingang van het nieuwe seizoen staat er een volledig nieuw en enthousiast bar- en keukencommissie klaar bij de Oisterwijkse rugbyclub Oysters. De commissie bestaat uit: Karin van der Meer (planning diensten en coördinatie Bar), Sue Kelders (coördinatie keuken) en Richard Schoorel (Inkoop).

De commissie over hun doel:

De nieuwe bar- en keukencommissie (Bron: Oysters.nl).

Brabantse gastvrijheid staat hoog in ons vaandel, wat betekent dat we zoveel mogelijk tijdens thuiswedstrijden voor de nodige natje en droogje zullen zorgen. Ook kan men met evenementen en activiteiten bij ons terecht voor advies en ondersteuning.

Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen.

Hoewel we nu al werken met een hele gezellige groep vrijwilligers, komen we nog steeds handjes tekort. Heb je zin en tijd om af en toe een paar uurtjes op een zaterdag of zondag te helpen achter de bar of in de keuken? Alle hulp van leden, ouders en familie is altijd welkom. Jullie werken in duo’s en zullen begeleid worden door ons. Ken je iemand in je omgeving die het leuk vindt om bij te dragen aan de gezelligheid, sfeer en support voor de bar en keuken bij de Oysters? Wij horen het graag.

Onder het motto ‘met elkaar, voor elkaar’, hopen we dat we het aantal vrijwilligers mogen uitbreiden! Heb je vragen, neem gerust contact op via mail barkeuken@oysters.nl We kijken al uit naar een sportief, maar vooral een gezellig seizoen!

Karin, Richard & Sue