Care Inn

Deze zomer garagesale in Waterhoef en Bunders Oisterwijk


Garagesales in Waterhoef en Bunders

Waterhoef

Na zeer warme en geslaagde garagesales in Westend en Pannenschuur, dient de volgende garagesale zich aan. Op zondag 10 september van 10.00 tot 15.00 uur, verkopen de inwoners van Waterhoef hun spulletjes.  Op deze dag kun je heerlijk door de Waterhoef dwalen op zoek naar allerlei leuke objecten.

Iedere deelnemer aan de garagesale zal op eigen wijze herkenbaar zijn. Kijk voor actuele informatie op Facebook: Garagesale Wijk Waterhoef. Op de dag zelf zal een plattegrond en adressenlijst van deelnemende adressen beschikbaar zijn.  Aanmelden als verkoper kan via: garagesalewaterhoef@hotmail.com.

Natuurlijk is het nog leuker als je samen met je buren of de hele straat meedoet. Als veel inwoners van de wijk meedoen wordt een garagesale echt een succes. Samen de straat versieren, spulletjes verkopen, gezellig kletsen en wie weet aan het einde de leuke dag afsluiten met een straatborrel.

Alles buiten tijdens de garagesale.

Bunders

Op zondag 10 september organiseren bewoners van de Pieter Breughelstraat en de Jeroen Boschstraat een gezellige garagesale. Van 10 uur tot 17 uur zijn inwoners uit de wijk De Bunders en andere geïnteresseerden van harte welkom op deze gezellige markt. Locatie: Bij de garages tussen Pieter Breugelstraat en Jeroen Boschstraat.