ondernemers

Alzheimer Café Oisterwijk viert Wereld Alzheimerdag


De volgende Alzheimer Café bijeenkomst staat gepland op dinsdag 19 september. Het thema van Wereld Alzheimer dag is dit jaar “Samen aan tafel”. Op 19 september wil de organisatie graag Wereld Alzheimer dag samen met u vieren. Het thema “samen aan tafel” sluit daar zeker op aan. Deze avond staan voor u een aantal ‘gedekte’ tafels klaar met eigen thema’s. Aan deze tafels kunt u met elkaar in gesprek gaan en ervaringen delen. En natuurlijk zijn er ook dit jaar weer lekkere hapjes klaarstaan met een drankje erbij.

Kom luisteren en meepraten bij het Alzheimercafé

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden, vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen wat de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die de aanwezigen elkaar geven is van zeer grote waarde, en de aanwezigen gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis.

Inloop vanaf 19.30 uur. Duur programma van 20.00 – 22.00 uur. Locatie De Coppele, Prunusstraat 69, Oisterwijk. Aanmelden is niet nodig.

 Meer over dementievriendelijk Oisterwijk

DTZ logo low