Care Inn

11-11 is het Elluf Elluf in Oisterwijks Döllekesgat


Op 11-11 is traditioneel de aftrap van het carnavalsseizoen, zo ook in Oisterwijks Döllekesgat, met weer het Blèrkonkoers!

Stadsprins en Jeugdprinses van Döllekesgat voor carnaval 2023 waren John I en Frederike I (Foto: Masja Vlaminckx)

Zaterdag 11 november om 20.00 uur zijn alle Dollen en Dollinen welkom bij de aftrap van Carnaval 2024. In de grote zaal van Tiliander komen dan ook alle dweilorkesten samen voor het Blèrkonkoers, de strijd om Döllekesgats beste lied. Daarna zal de DJ het publiek vermaken, dus in ieder geval een avond vol muziek!

Ook worden die avond de Prinsen en Prinsessen bekend gemaakt. Volwassen en de Oisterwijkse jeugd krijgen beide hun eigen vertegenwoordiger die tijdens carnaval 2024 de scepter mag zwaaien over Dölleksgat.

De Zotte Mulders wonnen het Blèrkonkoers in 2022, daarmee het carnavalslied voor 2023!