ondernemers

Auto over de kop de berm in


Een vrouw is afgelopen nacht omstreeks 02:45 uur met haar auto van de snelweg A65 gevlogen. Dit gebeurde bij afslag Berkel-Enschot/ Heukelom.

Hulpdiensten ontfermen zich over de bestuurster (Foto: Toby de Kort).

Door onbekende oorzaak botste de vrouw met hoge snelheid tegen een verkeersbord, waarna zij in de berm over de kop sloeg. Ze kwam uit eindelijk op haar dak terecht, onder aan de afslag. Het betreft hier de afslag Berkel-Enschot/ Heukelom, komende vanuit Tilburg richting Den Bosch.

De auto lag op het dak (Foto: Toby de Kort).

Politie, brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De afrit werd afgesloten voor het verkeer. De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Een berger kwam ter plaatse voor het opruimen van de brokstukken en het takelen van het wrak.

De politie onderzoekt de zaak.