ondernemers

Veel bekende Nederlandse zangers bij Radio NL Zomertoer in moergestel


De Radio NL Zomertoer was afgelopen zondag in Moergestel, met veel bekende Nederlandse zangers!

Op het plein in Moergestel zag het zwart (en nog veel meer kleuren) van de mensen (Foto: Rick Denissen).

Tijdens de zomermaanden komt Radio NL naar meerdere plaatsen, en ook Moergestel werd bezocht. Een mooie festival in het Brabantse dorp, met naast muziek ook diverse foodtrucks en uiteraard de Radio NL mobiele studio. De reacties van publiek en artiesten was vol lof, ‘helemaal super!’ zo werd naar onze redactie gereageerd. Het gratis toegankelijke evenement werd goed bezocht, het gehele plein stond vol met een enthousiast dansende en meezingende meute.

En die kwamen bijvoorbeeld voor Frans Bauer, die nog geen dag eerder met het vliegtuig terug vloog, want hij had ‘een prachtige vakantie gehad met het gezin in Gran Canaria!’ Voor Mart Hoogkamer was het een van de eerste optredens na zijn comeback; hij ging er dan ook met volle energie tegenaan. Samantha Steenwijk vond het publiek in Moergestel ‘MEGA!’ in hoofdletters. Zij bedankte de organisatie voor hun jarenlange support ‘op naar nog veel meer feesten en jaren plezier. Zonder jullie zou de volksmuziek het een stuk zwaarder hebben.’ Er was nog veel meer om te vieren. Zo werden Jeffrey Heesen en Brace verrast met een platina award vanwege hun vele streams.

Rick Denissen liep voor ons over het festivalterrein en ook achter de coulissen, en heeft een aantal mooie platen weten te maken van zowel de artiesten als het publiek. Uiteraard was radio NL aanwezig, maar bijvoorbeeld ook SBS6 en nog meer media die ons mooie Moergestel weer op de kaart zetten!

Klik hier voor de fotoserie van Radio NL Zomertoer Moergestel.

Als je jezelf ziet of een vriend, dan mag je taggen, reageren en delen op onze Facebookpagina!

Frans Bauer is net terug en heeft ‘een prachtige vakantie gehad met het gezin in Gran Canaria’ (Foto: Rick Denissen).