uitgelicht

Tuinen beschikbaar bij moestuin vereniging Het Reuseldal in Moergestel


Als je gepassioneerd bent over tuinieren, duurzaamheid en het cultiveren van verse, gezonde producten, dan is dit jouw kans om betrokken te raken bij een groep groene duim-experts en andere enthousiaste beginners.

Je kan bijvoorbeeld zelf je bloemen kweken.

De Moestuinvereniging Het Reuseldal is gevestigd in Moergestel en verwacht dat voor het volgende seizoen (januari 2024) of al eerder enkele tuinen vrij zullen komen. Of je nu een beginnende tuinier bent of een ervaren expert, er is altijd ruimte om te groeien en te leren. Nieuwe leden starten het eerste jaar met een tuin van ongeveer 50m2 groot, waarvoor de jaarlijkse contributie 30 euro bedraagt.

Het is eenvoudig om je aan te melden, klik hier voor het contactformulier.

Na ontvangst word je op de wachtlijst geplaatst en wordt er contact opgenomen zodra er weer een tuin vrij komt. Grijp deze kans om je groene vingers te laten wapperen en een actieve rol te spelen in onze gemeenschap. De verenigingsleden kijken ernaar uit je te verwelkomen in bij hun vereniging!