uitgelicht

Speciaal Golf voor speciale inwoners uit Haaren


Stichting Special Golf (G-Golf) voor mensen met een verstandelijke beperking, is gestart in 2021, en kan terugkijken op drie succesvolle jaren.

Deelnemers van Speciaal Golf uit Haaren.

De deelnemers bekwamen zich in het golfen, hebben veel plezier en kunnen zo sociaal integreren, passend binnen de doelstelling van de stichting Special Golf. Om ook in de komende jaren succesvol te blijven is het noodzakelijk om over voldoende financiële middelen te beschikken en zo iedere zaterdagmiddag deelnemers te laten golfen o.l.v. golfprofessionals en begeleiders op de banen van BurgGolf Haverleij.

Scan of klik!

De deelnemers zijn naast de eigen jaarlijkse bijdrage afhankelijk van sponsoren en donateurs om alle kosten, die samenvallen met het beoefenen van de golfsport, te kunnen bekostigen. Draagt u een steentje bij! Doneer uw bedrag met gebruikmaking van de QR-code.

Bezoek onze website www.specialgolfhaverleij2021.com en maak kennis met Special Golf (G-Golf) op BurgGolf Haverleij. U bent altijd welkom om te komen kijken en kennis te maken op de zaterdagmiddag. Vragen! Stuur een e-mail specialgolfhaverleij@gmail.com