ondernemers

PSV on Tour komt naar Trinitas Oisterwijk


Zaterdag 26 augustus trappen de senioren het Trinitas voetbalseizoen af met een 7×7 toernooi en barbecue. Ook het eerste speelt dan een wedstrijd om 18.00. De dag erna volgt de jeugdseizoensopening Trinitas meets PSV on Tour; een samenwerking tussen Trinitas en PSV.

Zaterdag 26 augustus

Het 7×7 voetbaltoernooi voor seniorenleden (dames en heren) vangt aan om 13.00. 6 teams hebben zich opgegeven. Wil je je alsnog aanmelden met een team dan kan dat bij AndrĂ© Nouwens via senioren@trinitas-oisterwijk.nl. Om als seniorenlid deel te kunnen nemen aan de barbecue dient ook aangemeld te worden.

Zondag 27 augustus

Op zondag 27 augustus starten om 11.45 de clinics. De clinics worden verzorgd door de Soccer School. In totaal zullen er 6 trainingen van 1,5 uur verzorgd worden. De leden die zich tijdig voor de clinics aanmeldden zijn in drie grote groepen ingedeeld op basis van leeftijd. Deze grote groepen worden weer onderverdeeld in 6 kleinere groepen die doordraaien en in totaal 6 oefeningen uitvoeren. In totaal zijn er 3 verschillende tijdsblokken waar leden dus op starten. Het volledige programma en indeling staat op de website van Trinitas. Daarnaast verzorgt PSV on Tour verschillende andere activiteiten: een spelersbus, fancam, een Verloterij met PSV-prijzen een bezoekje van Foxy en nog veel meer fun activiteiten voor groot en klein.