uitpunt

Prachtig fotoboek over Oisterwijkse natuur


Ze maakt schitterende foto’s van weidse vergezichten maar ook van kleine planten en dieren want de natuur is haar grootste inspiratiebron. Els Oomis is een van de actieve vrijwilligers bij Oisterwijk in Beeld en maakte een schitterend fotoboek ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van deze vereniging. Op zondag 15 oktober verschijnt dit modern vormgegeven boek met als titel “Natuur in Oisterwijk, door de ogen van Els Oomis“.

Het nieuwe boek is vanaf 15 oktober beschikbaar.

Dit unieke boek wordt uitgebracht in een gelimiteerde oplage van slechts 100 exemplaren. De totale productiekosten van het 128 pagina’s tellende boek met mooie harde kaft, ligt ruim boven 50 euro per stuk. Door enkele mooie donaties en subsidie kunnen maximaal 100 exemplaren worden gemaakt voor een eenmalige prijs van 24 euro. Het boek is uitsluitend te bestellen via www.oisterwijkinbeeld.nl.

Nog niet eerder verscheen een dergelijk fotoboek van dit niveau over de Oisterwijkse natuur. Het is een eigentijds vormgegeven boek zodat bij het omslaan van elke bladzijde de foto’s als kleine schilderijen verrassen. Bovendien leidt de interessante achtergrondinformatie de lezer door de diverse prachtige Oisterwijkse natuurgebieden.

Op 15 oktober 2023 wordt het eerste exemplaar uitgereikt in Work in Brew, de horecagelegenheid  achter het gebouw met de stoommachine van KVL aan de Almystraat 18 in Oisterwijk. Mensen die via de website www.oisterwijkinbeeld.nl hebben ingetekend voor het boek kunnen hun exemplaar dan afhalen. Voor hen die dat niet lukt, wordt het boek binnen Oisterwijk gratis bezorgd.

Pop-up foto expositie en cinema

Die dag is er meer te beleven in dit historische gebouw zoals een eendaagse pop-up foto expositie van alle vier de fotografen van Oisterwijk in Beeld. Ook is er die dag een cinema ingericht waar de mooiste films te zien zullen zijn. Meer informatie leest u hier (klik).