uitgelicht

Bieb wellness met handmassage in de bibliotheek


De maand september is de maand van de basisvaardigheden. Binnen deze maand valt ook de week van lezen en schrijven (8-15 september).

Een gratis handmassage in de bibliotheek

Gedurende deze themamaand besteedt de Bibliotheek samen met het Taalhuis extra aandacht aan de basisvaardigheden lezen, schrijven, rekenen en computergebruik. Een van de activiteiten tijdens deze maand is de bieb wellness.

Soms kan de wereld ingewikkeld lijken. Je moet bijna alles digitaal doen en teksten zijn soms moeilijk te begrijpen. Het lijkt alsof iedereen het snapt, maar bij jou lukt het niet. Wees gerust, je hoeft je niet te schamen want je bent echt niet de enige. Het Taalhuis en de Bibliotheek helpen je verder.

Heb je stress omdat je taken niet kunt oplossen? Dan hebben we nu speciaal voor jou een eenmalige bieb wellness. Kom langs voor een ontspannende handmassage en we bespreken hoe we je verder kunnen helpen. Je krijgt bovendien ook nog een presentje mee.

Kijk voor alle activiteiten van de maand september op www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk of loop binnen en neem wat flyers mee.

Dinsdag 5 september
10.00-12.00 uur
de Bibliotheek Oisterwijk
Gratis
Aanmelden is niet nodig