ondernemers

VOS Jubilarissen gehuldigd na voorstelling Ja zuster Nee zuster


De Vereniging van Oisterwijkse Spelers (VOS) heeft afgelopen weekend twee jubilarissen gehuldigd voor hun 25-jarige deelname aan de diverse musicals.

VOS-voorzitter Hans Koopmans bedankt beide dames voor hun 25-jarige inzet (Foto: Annita Schepens).

Afgelopen weekend werd in het Natuurtheater voor het laatst “Ja Zuster Nee Zuster“ opgevoerd, een productie van de Vereniging van Oisterwijkse Spelers (VOS), tot groot enthousiasme van het massaal toegestroomde publiek. Toen het slotakkoord had geklonken en alle medewerkers werden bedankt, was er aanvullend ruimte om twee jubilarissen in het zonnetje te zetten.

Angelique Bekkers en Karin van Zandbeek feliciteren elkaar (Foto: Annita Schepens).

Angelique Bekkers en Karin van Zandbeek werden onder luid applaus het stralend middelpunt op het speelplan, alwaar VOS-voorzitter Hans Koopmans hen hartelijk dankte voor hun 25 jarig VOS-jubileum en vele succesvolle bijdragen aan producties. In 1998 hadden Karin en Angelique hun VOS-première met “Als ’t efkes kan”, een ludieke Brabantse bewerking op My fair lady. Ze zijn in de jaren die volgden, uitgedaagd in vele rollen en waren ook dit jaar weer een klasse apart.

De Vos gaf hen ten overstaan van de toeschouwers de waardering die hen zo toekomt en hoopt nog vele jaren beroep te kunnen doen op deze steunpilaren. Wat volgde was een terechte staande ovatie.

Het enthousiasme van het publiek bij de voorstellingen van afgelopen weken nodigen uit tot meer; binnenkort kondigt de VOS hun productie voor 2024 aan.