ondernemers

Sociaal Huis Oisterwijk zoekt jongens- en herenkleding


Grote maten jongenskleding en herenkleding, dat is waar Stichting Sociaal Huis Oisterwijk naar op zoek is. Ook schoeisel voor jongens en heren.

gemeentehuis

Het voormalige gemeentehuis van Haaren met hier onder andere het Sociaal Huis (Foto: Oisterwijk in Beeld)

Uiteraard is ook meisjes- en dameskleding welkom, maar de nood is hoog voor kleding voor de grotere jongensmaten en herenmaten. Wilt u kleding doneren, en meteen ook de locatie bekijken met wat de stichting zoal doet zodat u een indruk krijgt wat er allemaal gebeurt in het ‘Sociaal Huis’, kom dan even langs in het voormalige gemeentehuis van Haaren, Mgr. Bekkersplein 2, op dinsdag van 13:00 uur tot 14:30 uur, op woensdag van 13:00 uur tot 15:30 uur en donderdag van 9:30 uur tot 11:30 uur. Mailen kan via Info@sociaalhuisoisterwijk.nl of bel 06-47933872 voor hulpvraag en hulpaanbod.