uitgelicht

Aanschuiftafel met het spel Cornhole en uiteraard weer genieten


De Aanschuiftafel bij Boscafé De Rode Lelie in de Oisterwijkse bossen was weer genieten.

De gasten genoten van heerlijke huisgemaakte cake met aardbei en koffie/thee, een kopje soep en frietjes met mayonaise. En dat mede dankzij de vrijwilligers Coby, Marianne, Cees, en Joke (een aantal van hen op de foto).

Bedankt voor jullie hulp! (Bron: Stichting Sociaal Huis Oisterwijk)

Deze dag werd ook het spel Cornhole gespeeld. Dit spel wordt op de maandag gegeven bij het project Ontmoeting in Beweging. Het is een perfecte mix van strategie, precisie en plezier. Cornhole is een spel waarbij spelers proberen om zakjes gevuld met maïskorrels in een gat te gooien. Het wordt gespeeld in teams en kan binnen of buiten worden gespeeld. Het is makkelijk te leren en leuk voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Wie wil is welkom op maandag van 10:00 tot 11:00 uur bij Sportpark Den Donk in de kantine van MHC HOCO, Sportlaan 10 in Oisterwijk. Kosten bedragen 3 euro per keer met een kopje koffie/thee. Er is begeleiding door enthousiaste vrijwillige spelbegeleider. Zorg voor makkelijk zittende kleding en sportieve schoenen. Inschrijven kan via www.ontmoetinginbeweging.nl of bel 06-47933872.

Help Stichting Sociaal Huis Oisterwijk, geef hen een ondersteuning, doet u ook mee? Doneer op NL21 RABO 0340 8810 54 t.n.v. Stichting Sociaal Huis Oisterwijk.

DTZ logo low

Let op! Onderstaande doneerknop is ter ondersteuning aan Oisterwijknieuws.nl. Gebruik voor steun aan Stichting Sociaal Huis bovenstaand rekeningnummer.