Care Inn

Vierde zintuigworkshop in de Bibliotheek


Beleef Bob Popcorn met al je zintuigen!

Beleef Bob Popcorn met al je zintuigen!

 

Als je een boek leest, kom je in een andere wereld. Je wordt er helemaal in meegenomen. Soms zou je willen dat jij ook zulke leuke, grappige avonturen kon beleven. En dat is precies wat je gaat doen in deze workshops.

Er wordt voorgelezen uit Bob Popcorn boeken en daarna worden de zintuigen geprikkeld door creatief aan de gang te gaan met belevenissen van Bob Popcorn.

Na de vorige workshops waarin de zintuigen horen, voelen en zien centraal stonden, ligt bij deze vierde workshop de aandacht bij de zintuigen ‘ruiken en proeven’. Er wordt allereerst voorgelezen uit Bob Popcorn Meesterkok. Net als Bob Popcorn mag je daarna gaan kokkerellen en natuurlijk nog meer ruiken en proeven. Kom je ook gezellig meedoen?

20 juni

15.30 tot 16.45 uur

Leeftijd: 6-8 jaar

de Bibliotheek Oisterwijk

Gratis

Aanmelden: oisterwijk@bibliotheekmb.nl