uitgelicht

Nemelaer Haaren op weg naar promotie na winst op Susteren


Na de teleurstelling in Erp hebben de boys zich goed hersteld. Susteren kreeg een paar kansen door te profiteren van onachtzaamheid bij Nemelaer. Nemelaer creëerde zelf ook een aantal goede kansen. Uiteindelijk viel de verdiende beslissing kort voor het einde.

Nemelaer Haaren voor een immens spandoek, op naar promotie!

Door de tropische temperatuur was het zaak de krachten te verdelen. Nemelaer probeerde voetballend door de linies van de gasten te komen. De eerste kansen zijn voor Susteren. Doelman Rick Pijnenburg toont zijn kwaliteiten door in een paar 1-op-1 situaties  knap te redden. Naarmate de wedstrijd vorderde komt Nemelaer beter in de wedstrijd. Joeri Vugts krijgt een grote kans. Helaas ligt medespeler Quinten van Abeelen in de baan van zijn schot. Kort voor de thee belandt een goede inzet van Luuk Vermeer net naast het doel.

Na de pauze wordt Nemelaer heer en meester, het spel speelt zich voornamelijk af op de helft van Susteren en er wordt fel geknokt voor iedere meter. Vlak voor tijd valt de uiteindelijke beloning. Luuk lanceert Joeri met een knappe pass. Joeri speelt zich vrij in de 16 en knalt beheerst binnen vanaf 9 mtr. Een gigantische ontlading na een zeer zware strijd en ook een beloning voor de grote schare supporters die al weken en enorme steun zijn door o.a. een geweldige sfeer creëren. A.s. zondag wacht op neutraal terrein  EVV uit Echt wat met 5-1 van TAC’90 wist te winnen en zich graag wil handhaven in de 4e divisie.