Care Inn

Open dag bij EKWC op KVL Oisterwijk


Op zondag 25 juni van 11 tot 17 uur opent het EKWC haar deuren voor Test Case XXVIII.

Uitleg over EKWC op de KVL in Oisterwijk (Foto: Leny van Schijndel)

Op deze dag tonen de meest recente residenten hun werk. Velen zijn aanwezig om toelichting te geven op hun werk en hun werkperiode in het EKWC. Er is gelegenheid om met de kunstenaars in gesprek te gaan. Gedurende de dag zijn er verschillende performances. Onder andere van Marieke Coppens, Hans Muller en WhyNot x EKWC: Isabel Cordeiro en Ropes Aligned met Gemma Luz Bosch. Toegang is vrij.

Deelnemers
Brian Anderson (US), Tin Ayala Chavez (PE), Jan Bokma (NL), Ruta Butkute (LT), Isabel Cordeiro (PT), WhyNot x EKWC (Ropes Aligned en Gemma Luz Bosch), Madeleine Child (NZ), Elise ‘t Hart (NL), Fleur van Dodewaard (NL), Ottokaji Iroke (KR), Guido van der Linden (NL), Uriel H. Caspi (IL), Marieke Coppens (NL), Sissel Marie Tonn (DK), Junghun Kim (KR), Inup Park (KR), Elena Perez Guembe (ES), Harry Hachmeister (DE), Laurent Malherbe (NL), Jaclyn Mednicov (US), Hans Muller (NL), Dorothea Nold (DE), Yujin Joung (KR), Carlos Monleon (ES/UK), Madeline Stillwell (US), Timo Tuhkanen (FI), Pei-Hsuan Wang (TW).