uitpunt

Je mag mee met de kano-tweedaagse door de Hondsberg in Oisterwijk


Kano mee met kano vereniging Oisterwijk door de mooie Hondsberg. Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli organiseert de vereniging een kano 2 daagse. Tijdens deze twee activiteiten kun je kennis maken met de kanosport en de vereniging.

Kno mee door landgoed de Hondsberg in Oisterwijk

Op vrijdagavond zal er een instructie worden gegeven bij het Staalbergven en kan men verschillende boten proberen. Op de zaterdagmiddag zal samen met leden van de vereniging een kanotocht worden gevaren door de Hondsberg. Leer dit mooie stukje Oisterwijk vanaf het water kennen. Na afloop van de kanotocht zal er door de vereniging een barbecue worden aangeboden.

Deelname aan de tweedaagse kanoactiviteit kost € 20,– per persoon. Op vrijdagavond is de introductie van 19.30u tot 21.30u, de tocht op zaterdag is van 15.00u tot 18.00u aansluitend de barbecue bij ons verenigingsgebouw op het Staalbergven. Wil je meedoen stuur dan een email naar info@kvoisterwijk.nl.