Care Inn

Hijme & Joris vermaken terraspubliek bij Den Heijkant


Zondag was het niet alleen mooi weer, het was ook genieten met muziek bij Den Heijkant tussen Oisterwijk en Moergestel.

Meezingen met bekende Engelstalige hits uit de jaren 60 & 70 (Foto: Leny van Schijndel).

‘Bij zomers weer is het buiten te doen op het heerlijke terras’,  aldus de aankondiging, en dat was het. De weergoden waren ons goed gezind om buiten te kunnen genieten van muziek uit de jaren 60 & 70, met een hapje en een drankje, en zelfs een dansje. Het gezelligheidsduo Hijme & Joris (klik hier) bracht herkenbare nummers uit de jaren 60 & 70; een gezellig levendige muziekmiddag. Met Rock ‘n Roll van Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones, maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart en country met Dolly Parton en uiteraard John Denver was het weer gezellig muzikale herinneringen ophalen. De voormalige boerderij Den Heijkant kent een klein intiem terras, dat met een aantal trouwe fans dan ook snel vol zat.

Klik hier voor nog wat meer foto’s