Care Inn

Bezoek Oisterwijk voor verrassende kunst tijdens Open Atelierroute


Op zondag 25 juni kun je tijdens de Open Atelierroute Oisterwijk verrassende kunst ontdekken en lokale kunstenaars ontmoeten. Op die dag openen negen ateliers uit Oisterwijk, Moergestel en Haaren van 11 tot 17 uur hun deuren. Dé kans om een kijkje te nemen in hun ateliers, hun werk of expositie te bewonderen en ze te spreken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een mooi werk te kopen.

Kunstenaars

Meerdere kunstenaars tonen hun werken.

De deelnemende ateliers en exposities zijn het Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC), Atelier Wilna van den Heuvel, Atelier Sonnevanck / Ellen Geerts, Kunst tussen de bedrijven, Kunstatelier en wijngaard In den Gevert, Atelier Patriz, Atelier José Verhoeven, Atelier Kees Ketelaars en Atelier Will Verhoeven. Hun werken variëren van handgemaakt keramiek, bronzen en keramische beelden, kleurrijke (olieverf)schilderijen tot werk op handgescherpt papier, sculpturen en sieraden.

Fietsen
Een mooie en gevarieerde fietsroute voert je langs de ateliers en exposities. Onderweg vind je leuke horecaplekjes en fiets je ook door de schitterende Oisterwijkse Bossen en Vennen. Je kunt starten op elk gewenst punt van de route. Maak een selectie van je voorkeuren en start je ontdekkingstocht! De ateliers herken je aan een groene ballon met de O’ en de vlag met ‘Kunst Oisterwijk’.

Je kunt de route ophalen bij de deelnemende ateliers en Tourist Info Oisterwijk (in Tiliander) en Moergestel (Johan heeft het). Ook is de route en info over de ateliers te downloaden van bezoekoisterwijk.nl/fietsen-en-wandelen.