Care Inn

Wandel eens mee door Park Ruijbosch


Direct achter de kerk, vormt Park Ruijbosch een groene oase en meteen ook een overgang naar het landschap rondom Haaren.

De trap staat al klaar om straks te kunnen plukken… (Foto: Leny van Schijndel)

Het park is ooit samen met vrijwilligers van onder andere de Scouting, Haaren in Beweging, Bijenvereniging St. Ambrosius, bewoners van het Leypad, Buurtmoestuin achter de kerk, HaarenEEN en gemeente aangelegd. Het is een groene speel-, wandel en ontmoetingsplek met diverse spel- en beweegtoestellen, en vooral ook veel groen en water.

Vogels, bijen, bloemen…

…een oase van rust en alles wat groeit en bloeit.

Het park ligt letterlijk op een steenworp afstand van het centrumplein. Op het plein zelf mag u niet parkeren; vanuit de Kerkstraat, Pastoor Verrijtlaan of aan de andere kant vanuit het Leypad is het park te voet bereikbaar.

Leny van Schijndel bracht er recent een bezoek, en geeft u een kijkje in deze ‘dorpstuin’.

Klik hier voor de volledige fotoserie.