uitgelicht

Vrije plaatsen bij de Klik & Tik training in Oisterwijk en Haaren


Gratis basistraining “omgaan met de computer”

Leer omgaan met de computer bij Klik&Tik.

Tegenwoordig kun je bijna niet meer om de computer heen. Veel zaken worden digitaal geregeld. Van e-mailen tot aan het invullen van digitale formulieren. Maar niet iedereen is even handig met de computer. Daarom biedt de Bibliotheek een basistraining aan voor omgaan met de computer. Deze Klik & Tik training is al jaren een succesvolle activiteit. Al vele mensen hebben hier de eerste stappen gezet om zelfstandig te worden in computergebruik.

Je doet de training onder begeleiding in je eigen tempo. De Bibliotheek stelt computers beschikbaar. Je hoeft dus zelf geen computer mee te nemen. Na afloop ontvang je een certificaat.
Wil jij ook minder afhankelijk worden van anderen voor je digitale zaken? Doe dan mee met de Klik & Tik training. De training wordt in de Bibliotheek Oisterwijk elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur gegeven en elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Place to Bieb, den Domp, Haaren. Er zijn op deze locaties nu weer enkele plaatsen vrij. Zodra het vol is wordt je op een wachtlijst geplaatst en benaderd zodra er weer plek is.

Voor meer informatie en aanmelden kun je bellen met 013-4648587.