Care Inn

Nemelaer Haaren wint van DOSKO en speelt richting kampioenschap


Nemelaer deed wat het moest doen, winnen bij degradant DOSKO. Het verschil op de ranglijst was duidelijk zichtbaar op het veld en op basis van de kansen had de score fiks hoger kunnen uitvallen.

Bosko – Nemelaer Haaren werd 3-0


Hoofdtrainer Theo van Geffen is afgelopen week door zijn collega trainer gekozen en als beste trainer van district Zuid 1en gaat a.s. vrijdag in Zwolle op voor de landelijke VVON award na een nieuwe ronde stemmen. Een leuke waardering voor Theo en ook een beloning voor zijn staf, spelers, supporters en de hele vereniging Nemelaer.

In het begin van de wedstrijd is het even aftasten waarin Nemelaer wel nadrukkelijk het initiatief neemt. Na een paar kansen te hebben gecreëerd is het eindelijk raak. Luuk Vermeer kopt een bal door, Jasper van Venrooij maakt zich sterk, wint zijn duel en kan alleen op de doelman af. Gedecideerd tikt hij binnen. 0-1(27) . Nemelaer blijft sterker. DOSKO is maar sporadisch in staat om dreigend te worden. In de 2e helft ontstaan meer mogelijkheden voor Nemelaer. Bij de zoektocht naar een gaatje in de verdediging legt Luuk de bal breed op Roel Boogaers. Roel haalt verwoestend uit en knalt de bal schitterend in de lange hoek binnen vanaf 25 mtr. 0-2(47). De zoektocht naar meer doelpunten stopt niet en Nemelaer creëert regelmatig kansen om de score uit te breiden. Joeri Vugts is er een aantal momenten dichtbij maar heeft het geluk niet aan zijn zijde. Na een paar goede acties wordt hij stevig onderuit gehaald op de rand van het strafschopgebied. Gijs van Baast knalt de vrije trap knap achter de doelman. 0-3(67). Ondanks de diverse pogingen lukt het niet om de score verder uit te breiden. De jarige Joeri kan zichzelf geen presentje geven en ziet nog een mooie inzet via de paal voor langs het doel verdwijnen.

Nemelaer behaalt een degelijke overwinning en blijft op koers van het kampioenschap. Met nog de thuiswedstrijd tegen Boshuizen en de laatste uitwedstrijd bij Erp kan het doelsaldo wel eens bepalend gaan worden voor de titel. De 3e periodetitel lijkt Nemelaer iig niet meer te kunnen ontgaan.

Zondag komt Boshuizen dus op bezoek voor de laatste thuiswedstrijd in de competitie. Nog 2 finales!