uitpunt

Speel je mee met Cornhole?


Cornhole is een gezellig, toegankelijk en sportief spel. Het is een populair spel in Noord-Amerika waar spelers of teams stoffen zakjes gevuld met mais naar een verhoogd, schuin bord gooien met een gat aan het einde ‘hole’.

Het doel? Punten scoren en jezelf laten uitblinken. Elke keer dat een zakje op het bord landt, verdien je een punt. Als je het zakje door het gat gooit, krijg je maar liefst drie punten. Dit spel bruist van gezelligheid en competitie, en je zult er gegarandeerd dol op zijn.Vind je het leuk om dit nieuwe spel een keer te spelen? Je bent van harte welkom!

Kom naar Sportpark Den Donk, kantine MHC HOCO, aan de Sportlaan 10 in Oisterwijk op maandag van 10:00 tot 11.00 uur. Deelname inclusief koffie of thee bedraagt 3 euro. Schrijf je in via de website www.ontmoetinginbeweging.nl of bel 06-47 93 38 72.