The Make

Oisterwijkse presenteert natuur op papier in nieuw kunstboek


Ellen Geerts presenteert op 4 juni van 14.00 tot 17.00 uur haar boek, samen met een mini-expositie bij Boekhandel Oisterwijk.

Een fragment uit de werken van Ellen Geerts.

Beeldend kunstenaar Ellen Geerts woont en werkt in Oisterwijk en heeft een tweede werkplek in de Noord Franse Thiérache. In haar beeldend werk draait het altijd om de natuur en deze is ook een grote inspiratiebron voor een andere passie; koken en bakken. In haar nieuwe boek: ”Ellen Geerts, Tussen Kunst en Keuken”, komen beide passies samen. De 4 seizoenen zijn het uitgangspunt voor recepten, schilderijen en werk op handgeschept papier.

Bij Boekhandel Oisterwijk kunt u op 4 juni kennis maken met 2 van deze 3 natuurbelevingen. Klein werk op papier wordt getoond in een mini-expositie en u bent welkom om taarten uit haar nieuwe boek te ‘proeven’. Ellen is van 14.00 tot 17.00 aanwezig om uw boek te signeren en te vertellen over haar werk. Bij aankoop van een werkje op papier krijgt u het boek “Tussen Kunst en Keuken” er gratis bij.