Care Inn

Jaren 60 en 70 met Hijme & Joris live bij Den Heijkant


Zondag 4 juni om 14.30 uur is er live muziek met Hijme & Joris bij Den Heijkant tussen Oisterwijk en Moergestel. De entree is gratis!

Joris op gitaar, Hijme zingt

Bij zomers weer is het buiten te doen op het heerlijke terras; mochten de weergoden ons minder gezind zijn dan is binnen een gezellige ruimte om te genieten van muziek uit de jaren 60 & 70, met een hapje en een drankje, een dansje mag ook.

Na een winterstop is het weer tijd om lekker naar buiten te gaan, zoals het duo dat afgelopen jaren regelmatig heeft gedaan. Met herkenbare nummers, en uit de parate kennis van Hijme komen daarbij ook de nodige anekdotes over de muzikanten van toen. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber en zingen is wat hij het liefste doet. Joris vult aan met stem en gitaar; samen brengen zij een gezellig levendige muziekmiddag.

Met Rock ‘n Roll van Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones, maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart en country met Dolly Parton en uiteraard John Denver is het weer gezellig muzikale herinneringen ophalen.