uitpunt

Nemelaer Haaren wint met monsterlijke score


In een geweldige ambiance had Nemelaer al vroeg in de wedstrijd Nemelaer de score kunnen openen. Na het openingsdoelpunt werd het feest met schitterende doelpunten compleet. De gasten hadden niets in de pap te brokkelen en waar het doelsaldo belangrijk is om de strijd van het kampioenschap deed Nemelaer meer dan goede zaken.

 

Via Jasper van Venrooij en Joeri Vugts had Nemelaer al snel op voorsprong kunnen komen. Een doelpunt kon niet uitblijven. Bij een volgende doelpoging wordt Joeri door de doelman gevloerd. Luuk Vermeer trapt de strafschop onberispelijk binnen. 1-0(24). Kort na de openingstreffer wordt Joeri onderuit gehaald door een verdediger. De strak genomen vrije trap van Joeri verdwijnt via de muur in het doel. 2-0(32). Nemelaer is los! Onder druk van Joeri handelt doelman Zayzaoui onzorgvuldig en kan Joeri simpel binnen tikken. 3-0(34).

Na de pauze trekt Nemelaer door en blijft het op zoek naar doelpunten. De gasten hebben weinig in de pap te brokkelen en daar waar het Nemelaer de afgelopen weken moeite kostte om de kansen af te maken, ondanks de gecreëerde mogelijkheden, lijkt het alsnog op het juiste moment in de flow te komen. Geert vd Ven speelt zich vrij en knalt vanaf 25 mtr via de lat, de doellijn en weer de lat schitterend in de kruising. 4-0(47). Uit een prachtige aanval wordt het volgende doelpunt gescoord. Roel Boogaers lanceert Giel vd Ven en de inkomende Jasper tikt de perfecte voorzet van Giel binnen.
5-0(69). De koek is nog niet op. Giel komt alleen voor de doelman die ternauwernood kan redden. Jasper kan de rebound eenvoudig binnen tikken. 6-0(82). Het is een galavoorstelling. Iets later breekt Jasper door die breed legt op Joeri voor een simpele afwerking. 7-0(84). De afsluiting past in het beeld van de wedstrijd. Joeri soleert vanaf de middenlijn en haalt vanaf 30 mtr verwoestend uit. Onhoudbaar belandt de pegel schitterend in de kruising. 8-0(87). Door de ruime winst doet Nemelaer wat het moet doen, maar moet het volgende week nog wel winnen bij Erp om de titel te behalen.

Nog 1 finale!