ondernemers

Nemelaer Haaren laat bij thuiswedstrijd punten liggen tegen VOAB


Nemelaer wist de mogelijkheden niet te benutten tegen een VOAB, wat naar Haaren was gekomen om vooral Nemelaer het scoren te beletten. Uiteindelijk een teleurstelling voor Nemelaer, waar VOAB het gelijkspel vierde als overwinning.

Nemelaer speelde thuis in Haaren.

Al vroeg in de wedstrijd was het initiatief aan Nemelaer. Verschillende mogelijkheden worden gecreëerd, maar vaak is doelman Roovers een sta-in-de-weg. Na een half uur spelen wordt de druk van Nemelaer steeds groter en hangt een doelpunt nadrukkelijk in de lucht. Helaas lukt het Nemelaer niet om de trekker over te halen. Kort voor de pauze ontstond de eerste doelpoging van VOAB.
In het begin van de tweede helft kostte het Nemelaer iets meer moeite om een constante druk op de gasten uit Goirle uit te oefenen. VOAB creëert zowaar een kans, echter de poging van Spijkers wordt door doelman Rick Pijnenburg vakkundig verwerkt. Nemelaer is bij vlagen iets te gehaast wat resulteert in onnodige slordige momenten. Met man en macht blijft VOAB zich verdedigen en het kost Nemelaer veel moeite en een gat in de bres te slaan. Na een paar mooie acties wordt Pieter Vugts gevloerd op de rand van de 16. De vrije trap van Joeri Vugts wordt door de doelman gepareerd en de rebound wordt door Florus Bressers aan de verkeerde kant van de paal gewerkt. Waar Nemelaer vorige week het geluk wist af te dwingen, lukte dat vandaag niet. Een verdiende overwinning zat er net niet in. Door de puntendeling van Nemelaer en de 1-0 winst van concurrent Kruisland op Best Vooruit komt Kruisland gelijk met Nemelaer aan kop in de ranglijst. Bij een gelijke stand bepaalt het doelsaldo de koppositie, ook aan het einde van de competitie bij een mogelijk kampioenschap.

Zondag 14 mei gaat Nemelaer op bezoek bij DOSKO in Bergen op Zoom. Nog 3 finales!