Care Inn

Negen kunstenaars brengen kunst tussen de bedrijven in Oisterwijk


Van 3 juni tot en met 25 juni, telkens op zaterdag en zondag van 13 tot 18 uur, is er een tentoonstelling van negen kunstenaars op het Oisterwijkse industrieterrein.

Kunst tussen de bedrijven

De eerste editie van ‘Kunst tussen de bedrijven’ werd volgens de kunstenaars succesvol ontvangen. Ellen Brouwers: ‘Bezoekers hebben kennis kunnen maken met werk wat nog niet getoond was in Oisterwijk. We waren blij met de positieve reacties. Dit gaf ons inspiratie wederom een expositie samen te stellen. We zijn erin geslaagd werk van 9 kunstenaars bijeen te brengen en hopen hiermee een aantrekkelijke expositie aan het publiek te tonen.’

In een tijdelijke tentoonstelling aan de Laarakkerweg 26 in Oisterwijk tonen Ellen Beljaars, Ellen Brouwers, Maarten franssen, Paul Funcken, Sander Martijn Jonker, Karin Kortenhorst, Jan Snep, Thijs Swinkels en Cecilia Vissers hun werken. De expositie is gratis te bezoeken.

Zie ook onderstaande impressie van de opening van vorig jaar: