Care Inn

Gewonde bij aanrijding Heusdensebaan


Dinsdagmiddag heeft er een flinke aanrijding plaatsgevonden op de Heusdensebaan in Biezenmortel, net over de N65 bij Oisterwijk.

Flinke schade bij aanrijding op de Heusdensebaan (Foto: Toby de Kort).

Twee auto’s botsten op de kruising tegen elkaar. Politie en ambulance kwamen ter plaatse. Een persoon is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd; de andere is zover nu bekend niet gewond. Volgens de politie gaf de ene de ander (die van rechts kwam) geen voorrang.

Vanwege olie die uit de auto’s is gelekt is het wegdek glad. De weg werd afgesloten in afwachting van reiniging van het wegdek; een taak voor de gemeente. De schade aan de voertuigen is flink; een bergingsdienst heeft de auto’s afgevoerd.

Zijairbags hebben de bestuurder zo goed mogelijk beschermd (Foto: Toby de Kort).