Care Inn

Fietsverhuur en horeca werken samen aan 4 Dorpenroute


Diverse horecalocaties in de vier dorpen die onze gemeente rijk is, werken samen met Fietsverhuur Oisterwijk.

Mooie nieuwe E-bikes brengen u naar vier dorpen en drie natuurgebieden.

Eigenaresse Annita Schepens heeft niet alleen een geheel nieuwe serie E-bikes klaar staan, maar werkt ook ieder jaar aan nieuwe knooppunt-kaarten en routes in de omgeving. Het zijn routes die zowel door individuele recreanten, maar ook voor groepen geschikt zijn. Bedrijfsuitjes, teambuilding of een leuke familiedag wordt door haar voorzien van routes, fietsen en naar wens arrangementen.

De 4 Dorpenroute is speciaal ontwikkeld voor de samengestelde gemeente waar nu ook Haaren bij hoort. ‘In 39 kilometer fiets je door drie natuur gebieden. De Kampina, landgoed Nemelaer en de Oisterwijkse Bossen & Vennen. En natuurlijk ook de vier dorpskernen Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk die samen de nieuwe gemeente vormen,’ aldus Annita weer enthousiast over de door haar uitgewerkte route.

Onderweg heeft zij zes horecalocaties bereid gevonden korting te bieden aan deelnemers aan de fietstocht. D’n Brekel in Haaren, Saranne en Matteo in Oisterwijk, Mie Pieters in Heukelom, Wout en Den Heijkant in Moergestel ontvangen u van harte na weer een stukje fietsen.