ondernemers

SC ’t Zand bezorgt koploper Nemelaer Haaren een onnodige domper


De gasten uit Tilburg toonde zich een gedreven en vaardige tegenstander die een hoger rendement wist te halen uit de kansen dan Nemelaer.

Nemelaer Haaren verliest van ’t Zand.

In de eerste minuten kon Nemelaer en paar keer dreigend worden maar daarna raakte de wedstrijd enigszins in balans. Via een mooi doelpunt komt SC’tZand op voorsprong. Van Riel neemt een goede voorzet van De Man ineens op de pantoffel en trapt de bal strak binnen vanaf 14mtr. 0-1(15). Kort na de aftrap trekt Nemelaer de stand weer gelijk. Pieter Vugts kopt een bal door op neef Joeri die zijn tegenstander passeert en de bal beheerst binnen schuift. 1-1(16). ‘tZand toont zich als een lastige kluif voor Nemelaer en komt wederom op voorsprong. Quassiem knalt een afgeslagen hoekschop vanaf 20 mtr binnen. 1-2(24). Kort voor de pauze kopt Joeri een afgemeten voorzet van Jasper van Venrooij van dichtbij binnen en is de stand weer gelijk. 2-2(45).

Ook na de pauze zijn de teams aardig aan elkaar gewaagd. Het is wederom Quassiem die de Tilburgers voor de 3e maal op voorsprong brengt. Hij dreigt, komt naar binnen en krult de bal hard vanaf hoek strafschopgebied binnen in de verre hoek. 2-3(54). Nemelaer moet wederom in de achtervolging en doet dat ook gedreven. Er worden diverse kansen gecreëerd maar de lat en doelman Vroomans staan in de weg. De druk wordt opgevoerd maar ook in de alles-of-niets fase lukt het Nemelaer niet om een verdiende gelijkmaker te scoren. De top van de ranglijst wist alle 3 niet te winnen waardoor Nemelaer zich nog steeds knap bovenin handhaaft.

a.s. Zondag gaat Nemelaer op bezoek bij Geldrop.