ondernemers

Nemelaer Haaren wint van concurrent TAC’90 uit Den Haag

In een enerverende wedstrijd en in een meer dan geweldige ambiance verslaat Nemelaer de naaste concurrent TAC’90 uit Den Haag. Het recept van een gezonde portie passie en strijd, gecombineerd met verschillende voetbalkwaliteiten gaf wederom een heerlijk pot voetbal op sportpark De Walzaad.

Nemelaer-TAC’90 werd 2-0

Nemelaer start fel aan de wedstrijd. Na vijf minuten belandt een inzet van Giel vd Ven via de doelman tegen de paal. De gasten worden regelmatig door het energieke Nemelaer overrompeld. De betere kansen zijn ook voor Nemelaer terwijl TAC’90 wel af en toe van zich af bijt.

In de tweede helft hetzelfde beeld. Nemelaer oogt iets sterker maar TAC’90 creëert een grote kans via Peñate die de bal terug legt op de inkomende Barradas, Zijn snoeiharde schot komt via de onderkant van de lat terug het veld in. Uiteindelijk breekt Nemelaer de wedstrijd open. Na een sterke rush van Pieter Vugts legt hij de bal vanaf de achterlijn panklaar voor de inkomende Jasper van Venrooij. Jasper knalt de bal vanaf 11 mtr in het dak van het doel. 1-0(62). Het lukt de gasten niet om een vuist te maken en Nemelaer krijgt steeds meer vertrouwen in een goed resultaat. Tegen het einde van de wedstrijd valt de genadeslag. Jasper wordt door Giel in de ruimte gelanceerd. Hij passeert de doelman en schuift beheerst zijn 2e treffer binnen. 2-0(85).

Nemelaer gaat a.s. zondag als trotse koploper op bezoek bij Marvilde in Veldhoven.