Care Inn

Moergestelse Vlooienmarkt op Tweede Paasdag


Tweede Paasdag maandag 10 april is er weer een rommelmarkt, ofwel vlooienmarkt in Moergestel.

Kom snuffelen op de rommelmarkt.

Vanwege de grote belangstelling de afgelopen jaren, van marktkooplieden en bezoekers, organiseert C.V. de Dorstvlegels voor de 15e keer in Moergestel de jaarlijkse Vlooienmarkt. Zij hopen dit jaar de markt weer te kunnen regelen net als voor de coronatijd, zodat de gezellige Moergestelse Vlooienmarkt weer terug is in de kom van Moergestel. Dit allemaal is mede te danken aan alle standhouders en de vele bezoekers die de vlooienmarkt elk jaar weer trouw bezoeken. De Moergestelse Vlooienmarkt is nog steeds een echte ouderwetse vlooienmarkt gebleven, waar uitsluitend tweedehands goederen te koop aangeboden mogen worden. Het is een markt waar ruim 50 kramen staan opgesteld.

Deze vijftiende Moergestelse Vlooienmarkt zal plaats vinden op het St. Jansplein, in het centrum van Moergestel.De vlooienmarkt is geopend van 09.00 tot 16.00 uur en de entree bedraagt € 1,50.

Dus als u nog wat oude spullen kwijt wilt of met de voorjaarsopruiming bezig bent is dit dus een mooie kans om u nu al in te schrijven. De huur van een marktkraam bedraagt € 17,50 inclusief een bovenzeil. Ook is er de mogelijkheid om uw wagen achter de kraam te laten staan. Neem na 18.00 uur contact op met T. Moorman via 06-20802389 of mail a.j.m.moorman@home.nl