uitgelicht

Hulp bij de belastingaangifte en aanvraag toeslagen in de Bibliotheek


Hulp bij aanvraag toeslagen? De blauwe envelop ontvangen? Vanaf 1 maart kun je weer belastingaangifte doen. Zie je op tegen het (digitaal) invullen van deze aangifte? Vind je het fijn als er even iemand over jouw schouder meekijkt? Meld je dan aan voor een van de bijeenkomsten in de Bibliotheek. Je krijgt dan hulp van financieel expert Djoline van der Heijden bij het invullen van je aangifte.

Krijg hulp bij het doen van belastingaangifte.

De bijeenkomst is met een klein groepje van 6 deelnemers. Je vult zelf je aangifte in en Djoline begeleidt je daarbij, geeft tips en je kunt vragen stellen. De hulp is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Graag wel even aanmelden via info@djfadvies.nl of bel met Djoline op 06-51835856. Je kunt je ook aanmelden bij de balie van de Bibliotheek. Neem bij voorkeur je eigen opgeladen laptop mee. Indien je die niet hebt kun je echter ook gratis gebruik maken van een computer van de Bibliotheek. Als je de aangifte hebt ingevuld, mag je deze ook gratis printen.

24 maart
10.00-12.00u
De Bibliotheek Moergestel

3 april
14.00-16.00u
De Bibliotheek Oisterwijk

Workshop huur- en zorgtoeslagen

Heb je vragen over de huur- en/of zorgtoeslag? Of vind je het aanvragen van deze toeslagen ingewikkeld en kun je wel wat hulp gebruiken? Kom dan naar deze workshop. Financieel expert Djoline van der Heijden van DJF Advies, doorloopt in deze workshop de toeslagaanvragen. Stap voor stap ga je er samen doorheen. Djoline geeft je aanwijzingen en tips. Je kunt dan ook je vragen stellen over de toeslagen, bijvoorbeeld als je twijfelt of je recht hebt op toeslag of als er wijzigingen in je situatie zijn.

Neem je eigen laptop of tablet mee zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Graag aanmelden via info@djfadvies.nl of aan de balie bij de Bibliotheek.

Donderdag 30 maart

14.00-16.00 uur

De Bibliotheek Oisterwijk
Gratis